View unanswered posts | View active topics It is currently 28 Mar 2015, 18:56This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Акумулиране на пасивен доход чрез афилиейт маркетинг 
Author Message
User avatar

Joined: 18 Sep 2009, 15:13
Posts: 5
Първо да кажа ,че това не е спам, тъй като аз не съм свързан по какъвто и да е начин с продукта. Второ ,този продукт е качествен и изпробван, както и няма никаква опасност за вашия компютър/software.

Продуктът е компилация от видео материал и обяснения за навлизането към и стъпка по стъпка изграждането на система за пасивен доход, демек доход ,който не се нуждае от допълнителни усилия след като цялата система е задействана.

Системата започва от сайта http://www.ClickBank.com

Това е сайт, който последните 10 години предлага дигитални продукти - информация на дигитални преносители ,като в основата са две фундаментални опции за използване на тяхната услуга. Първата е за Създателя на определен продукт, който като такъв получава форум и място за реклама , докато другата е на Съдружникът ,който получава възможността ,без да има собствен продукт или екип ,или каквото и да е било, нужно за собствен бизнес , да разпространява продукти ,с огромна комисионна, стигаща до изумяващите 75% на продажба ,което не съществува никъде. За сравнение в http://www.amazon.com/ за разпространението на книга или подобни продукти Съдружникът получава 15%. ClickBank Сайтът е един от най-стабилните на пазара в момента и тотален лидер в дяла на маркетинг за дигитален software ,което го прави рядка и лукративна възможност за всеки, който има малкото необходимо време да се занимава с това в интернет и със сигурност е перфектна възможност за млади хора с много свободно време, което така или иначе прекарват пред компютъра като мен.

Идеята на сайта, за който аз говоря е ,че идеите за интернет маркетинг са тотално изчерпани ,както ще видите във видеота-та на сайта. Маверик, който е собственик и основател на други много известни методи , с които сам се е установил като водеща фигура в интернет маркетинг-а обяснява съвсем друг подход към усвояването на clickbank - системата, като отрича методите на интернет Guru-тата по света и обяснява по прост начин как се стига до ако не хиляди ,то стотици долари седмичен доход. Начин ,достъпен до хора, на които не е нужна дори Basic основа за работа с компютър.

Ето сайтът Проверете сами

Интро към метода:
http://www.youtube.com/watch?v=hCGPUCejw_g

_________________
Тук

Начин за правене на Хиляди! $ чрез афилиът маркетинг и реклама.
Пробвайте, аз вече правя пари от това!


18 Sep 2009, 15:52
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.