Tales of Mimia Hime

Известно още като: Mimia Hime, Mimia-hime
Жанр: Сейнен, Фентъзи, Драма, Приключение, Научна фантастика
Автор: Танака Ютака

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Поместена в далечното бъдеще, където Земята отдавна не е управлявана от хората, а от създания с криле, принцеса Мимиа разказва историята на малко момиче, което е родено без крила и което не може да използва магия, за разлика от останалите. Тя, като новата принцеса на кралството на крилатите хора, мисли за себе си като за чудо на природата. Нейните роднини, обаче, вярват, че е Дете на Боговете, защото нейният външен вид наподобява техния. Съдбата на Мимиа е да отиде в Страната на Боговете в зведното небе, но не е сигурна дали наистина иска да приеме това несигурно пътешествие, което може да определи съдбата на нейния свят...


Превод: crazy_little_crow
Редакция: samara
Оформление: crazy_little_crow, Purple

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail