Vampire Knight

Известно още като: Kyuuketsu Kishi
Жанр: Шоуджо, Фентъзи, Екшън, Свръхестествено
Автор: Хино Матсури

Статус за процеса на работа

Сюжет:

В академия Крос учат две групи ученици: Дневния клас и Нощния клас. В полумрак, когато Дневният клас се прибира в пансиона си, а Нощният клас изпълва класните зали на академията, двамата пазители на училището застават на постовете си. Каква е тайната, която се опитват да опазят... Ами, че Нощният клас е пълен с вампири.

През студена зимна нощ малко момиченце е спасено от лапите на кръвожаден вампир от друг млад вампир... Сега години по-късно същото пораснало момиче е Пазител на Академия Крос, докато спасителят й е президент на Нощния клас. Възможно ли е да съществува свят, в който хора и вампири да живеят в разбирателство?


Превод: Sesilia-chan
Редакция: Plama_chan
Оформление: Purple, tenshi

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail