Kuroshitsuji

Известно още като: Black Butler
Жанр: Шоунен, Драма, Екшън, Мистерия, Историческо, Свръхестествено
Автор: Тобосо Яна

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Викторианска Англия и всичките благородни фамилии.

Там живее и Себастиян Микаелис - икономът на семейство Фантомхайв. Той притежава неоспоримо и безупречно познание във всяка сфера, включително етикет, бойни изкуства и готвене, както и талант за всяка една област, която можете да си представите.

Въпреки това, че Себастиян е безспорно перфектен, той е предопределен да задоволява нуждите на 12-годишния си господар Сиел. Защо първокласен иконом като Себастиян, носещ черен фрак, докато грациозно вари най-силния червен чай в света, избира да служи на толкова взискателен господар? Каква е истината зад неговото съвършенство? Тайните на Себастиян и трагедията на хитрия му млад господар постепенно се разкриват, докато дуото се изправя срещу много ужасни и неочаквани врагове.


Превод: krustal-chan
Редакция: Purple
Оформление: krustal-chan

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail