Kobato.

Известно още като: Kobato Exam
Жанр: Фентъзи, Комедия, Романтика, Драма
Автор: CLAMP

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Запознайте се с Ханато Кобато - сладко и семпло младо момиче, което иска единственото и най-скъпото й желание да бъде изпълнено. Но преди това тя трябва да се научи как да живее в света на хората, а Йорьоги-сан, вечно мърморещата синя плюшена играчка, чийто лай е също толкова лош, колкото и ухапването му, е нейният наставник. Под неговата опека, Кобато полага усилия да премине различни изпитания, тестващи "здравия й разум", за да може да получи магическа бутилка, в която след това да събере наранените сърца, които сама е излекувала. Но когато здравият разум липсва и Йорьоги-сан постоянно е ядосан, пътят, който Кобато трябва да извърви, е всичко друго, но не и лесен.


Превод: tenshi
Редакция: Plama_chan
Оформление: crazy_little_crow, Purple, tenshi

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail