Fullmetal Alchemist

Известно още като: Hagane no Renkinjutsushi
Жанр: Шоунен, Комедия, Екшън, Приключение
Автор: Аракава Хирому

Статус за процеса на работа

Сюжет:

В "Алхимикът" нещата се развиват в началото на миналия век, в свят, където алхимията е най-напредналата наука.

Историята разказва за двама братя - Едуард (Ед) и Алфонс (Ал) Елрик. Техният баща ги напуска още много малки, оставяйки ги с тяхната майка, която обаче по-късно се разболява много тежко и умира. След смъртта й, Ед и Ал решават да изучат принципите на алхимията и така да върнат живота на майка си. Но да върнеш човек от мъртвите е най-голямото табу в алхимията и престъпването му си има своите последици, и двамата научават това по трудния начин.

Сега, години по-късно, двамата братя обикалят света в търсенето на Философския камък, алхимичен артефакт, шансът им да възвърнат загубеното и да поправят грешките от миналото. По този начин двамата се потапят в приключение, изпълнено с тъга, смях и вълнения.


Превод: Radical_Dreamer
Редакция: aoko1412
Оформление: avrora_666

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail