Fruits Basket

Известно още като: Furuba
Жанр: Шоуджо, Комедия, Романтика, Драма
Автор: Такая Настуки

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Хонда Тоуру е 16-годишно момиче, което се премества да живее в палатка, разпъната насред гората, след смъртта на майка си! Един ден, на път за училище тя открива къща дълбоко в гората. Оказва се, че това е къщата на Соума Юки, съученик на Тоуру, и неговите братовчеди, 16-годишния Кио и 27-годишния Шигуре! По ирония на съдбата Тоуру е поканена да живее в къщата на Соума. Постепенно тя разбира, че тримата мъже са част от известна и много стара фамилия, над която тегне проклятие – ако някой от членовете на семейството бъде прегърнат от противоположния пол, те се превръщат в определено животно от Китайския зодиак. Всеки ден се превръща в приключение за сладката Тоуру, която малко по-малко опознава различните членове на семейството, особено Юки и Кио. Но проклятието на Соума изобщо не е нещо толкова безобидно ... ужасни и страшни истини и много тъга, заобикалят семейството. Дали Тоуру ще може да премахне вековното проклятие и дали по пътя към истината за Соума ще срещне любовта...


Превод: avrora_666, Sesilia-chan
Редакция: Kusanagi, Plama_chan, tenshi
Оформление: Dreamer-Girl, Plama_chan, samara, Sesilia-chan

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail