Kamikaze Kaito Jeanne

Известно още като: Divine Wind Thief Jeanne
Жанр: Шоуджо, Фентъзи, Комедия, Романтика, Приключение
Автор: Арина Танемура

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Тъмна нощ, тайнствено момиче преминава над града, сякаш като с крила на гърба си. Марон Кусакабе – през деня обикновено момиче, през нощта тайнствената Крадла Жан, нагърбена със задачата да пази човечеството от силите на мрака.

Спомен. Родителите на едно малко момиченце се разделят, изоставяйки дъщеря си. След години същото това момиче живее привидно обикновен живот - външно силна и непреклонна, вътрешно нежна и ранима, търсейки в себе си надеждата за едно писмо - писмото в знак на обич, което в продължение на години така и не пристига.

Тъга. На вратата на Марон почуква любовта, но дали той е враг или приятел. Дали да повярва на чуждите думи или да се вслуша в сърцето си.

Борба. Мракът срещу светлината, любовта срещу омразата, доброто срещу злото. Истинската история, започнала още в началото на човечеството, и краят на мъката и тъгата. Новото начало.

Бележка: Главите са подредени според изданието с шест тома "Perfect Edition", но са архивирани според оригиналното издание от седем!


Превод: Manga-kun
Редакция: Manga-kun
Оформление: Manga-kun

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail