Ristorante Paradiso

Известно още като: Restaurant Paradise
Жанр: Комедия, Романтика, Драма, Реалистично
Автор: Оно Натсуме

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Николета решава да замине за Рим в търсене на майка си, Олга, която я е изоставила като малка преди много години. Младата жена открива целта си в малък ресторант на име Casetta dell'Orso (Къщичката на мечока), приятно малко заведение, което е собственост на настоящия съпруг на Олга. Николета е твърдо решена на разобличи майка си пред новия й мъж.

Персоналът на заведението топло посреща младата жена, което не важи за Олга, която никога не е споменавала, че е имала предишен брак и дете и държи това да не се разбира от никого. За да избегне скандала, Николета трябва временно да приеме ролята на “дъщерята на стара приятелка“, но пък това й позволява да стане чирак в това невероятно заведение и да опознае очарователните мъже, работещи там.


Превод: crazy_little_crow
Редакция: crazy_little_crow
Оформление: crazy_little_crow

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail