Biomega

Известно още като: The Omega
Жанр: Сейнен, Екшън, Приключение, Научна фантастика
Автор: Нихей Тсутому

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Годината е 3005: Мистериозен вирус е претопил голяма част от човечеството, а заразените бавно се превръщат в живи мъртви, които не могат да бъдат излекувани и върнати към предишното им състояние. Въпреки това, заразата изглежда овладяна и оцелелите са се обградили със стени от бетон и стомана и изглежда сякаш може и да има надежда.

Каное Зоичи и неговата спътница Фую са на мисия да открият оцелели, които са изградили ресистентност към този вирус с цел да опазят човечеството от неизбежен край, но изглежда не всички искат това да се случи. В свят, където оцелелите са синтетични хора, роботи и мечки с изкуствен интелект, безжалостни военни и луди учени, разработващи биологични оръжия, ще се справят ли двамата ни главни герои с мисията си? А дали изобщо ще успеят да оцелеят сред хаоса, настъпил на Земята?


Превод: crazy_little_crow
Редакция: crazy_little_crow
Оформление: crazy_little_crow

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail