RWBY

Известно още като: Ruby
Жанр: Сейнен, Фентъзи, Драма, Екшън, Научна фантастика
Автор: Миуа Широу

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Добре дошли в света Ремнант - сцена на ожесточената битка между хората и съществата Грим, могъщи чудовища, чиято единствена цел е изтребването на човешката раса. Борба за оцеляване, която продължава години наред и в която единствената защита на хората е мистериозен елемент, наречен Дъст. Той е основната съставка, подхранваща редица специални способности и оръжия, с чиято помощ човечеството успява да се противопостави на чудовищата.

Историята ни запознава с четири момичета, всяка със своя необикновена дарба, които посещават престижната Академия Бийкън с надеждата някой ден да станат "ловци" и да се присъединят към битката. Естествено, задачата се оказва дори по-трудна, особено когато им се налага да се справят и със социални проблеми като тормоз и дискриминация... Кой ли ще надделее във вечната борба за надмощие?

Бележка: Базирано на 3D yеб сериал със същото име, създаден от Monty Oum и Rooster Teeth Productions.


Превод: Все още няма
Редакция: Все още няма
Оформление: Все още няма

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail