Otoyomegatari

Известно още като: A Bride's Story
Жанр: Сейнен, Романтика, Драма, Историческо, Реалистично
Автор: Мори Каору

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Навършвайки двадесет години, Амир е изпратена в съседен клан, за да се омъжи. За нейна изненада се оказва, че новият й съпруг, Карлук, е с осем години по-млад. От горе на всичко обичаите, навиците, храните и дори начина на обличане в новото й семейство са съвсем различни от това, с което е свикнала. От своя страна пък Карлук намира всичко у съпругата си за странно и необикновено. Първоначално абсолютно непознати един на друг, но все пак принудени от обстоятелствата, двамата започват да се опознават, а заедно с това се пораждат и чувства на привързаност и обич. Светът обаче се простира много по-далеч от ежедневните преживявания в дома. Какво ли изпитание ще се изпречи на пътя им, когато отношенията между различните кланове в региона започнат да се променят?


Превод: samara
Редакция: crazy_little_crow, samara
Оформление: crazy_little_crow

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail