Initial D

Известно още като: Inisharu Di
Жанр: Сейнен, Драма, Екшън, Реалистично, Спорт
Автор: Шигено Шуичи

Статус за процеса на работа

Сюжет:

В света на уличните автомобилни състезания оцеляват само най-силните. И докато в тъмнината на нощта различни състезатели препускат бясно по стръмните завои в опит да покорят поредния планински проход и да докажат, че са най-добрите, в планината Акина започват да се носят слухове за "Духа на Акина" - състезател с ненадминати умения и способности.

За Фуджиуара Такуми шофирането не е нищо повече от досадно занимание. Нещо, което е принуден да прави, за да помага в семейния бизнес. Той не се интересува нито от автомобили, нито от улични състезания, но когато братята Такахаши идват в родното му градче, за да предизвикат легендарния "Дух от Акина", Такуми се оказва въвлечен в свят на бясна скорост и пушек от автомобилни гуми. Дали няма да се окаже много по-добър зад волана, отколкото си мисли, че е...


Превод: Все още няма
Редакция: Все още няма
Оформление: Все още няма

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail