Meitantei Conan

Известно още като: Detective Conan
Жанр: Шоунен, Комедия, Приключение, Мистерия
Автор: Аояма Гошо

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Шиничи Кудо е гимназист, който с помощта на блестящия си ум и способност да забелязава детайли, няма равен в разгадаването на мистерии. Дори полицията често прибягва до услугите му в разкриването на заплетени случаи. Докато разследва един подобен случай, Шиничи е заловен от престъпниците, които следи, и е принуден да изпие някакво експериментално лекарство. Смятайки, че са го убили, те го захвърлят и изчезват, но вместо да го убие, лекарството го превръща в малко момче.

За да създаде илюзията, че е изчезнал, Шиничи приема ново име, базирано върху любимия му автор (Артър Конан Дойл) и така се превръща в Конан Едогауа, ученик, който живее в дома на най-добрата си приятелка от детството Ран.

Сега той е принуден да живее в детективската агенция, собственост на бащата на Ран, и докато той продължава да разгадава мистерии, оставяйки бащата на Ран - Когоро, да обере всички лаври, Конан не престава да търси и престъпниците, отговорни за състоянието му, както и "противоотровата", която ще върне предишния му облик.


Превод: Manga-kun
Редакция: Manga-kun
Оформление: Manga-kun

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail