Basilisk

Известно още като: Basilisk: Kouga Ninpou-chou
Жанр: Сейнен, Романтика, Екшън, Трагедия, Бойни изкуства, За възрастни
Автор: Ямада Футару, Сегауа Масаки

Статус за процеса на работа

Сюжет:

Ига и Коуга. Два клана нинджи, враждуващи помежду си вече поколения наред сякаш най-сетне са на път да загърбят миналото и да сключат мир, който възнамеряват да скрепят чрез брака на двамата си млади наследници Оборо и Генносуке. Внезапна заповед от името на Шогуна обаче проваля всичките им планове и отново ги изправя едни срещу други. За да бъде определен новият шогун, десет от най-добрите нинджи от всеки клан трябва да влязат в битка до смърт... Дали любовта ще преодолее желанието за власт, както и вековното съперничество между клановете или въпреки всичко омразата ще надделее?

Бележка: Мангата се архивира според оригиналното издание от 5 тома, но на сайта е наредена според комбинираното издание от 3 тома.


Превод: crazy_little_crow, Manga-kun
Редакция: crazy_little_crow, Manga-kun
Оформление: crazy_little_crow, Manga-kun

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail