За контакти

Ако желаете да се свържете с екипа и да ни задате въпрос относно дейността ни или пък желаете да добавим сайта ви в графата ни с приятели, можете да ни пишете на адрес: shinshi.doumei.cross.bg@gmail.com.

На адреса можете да пишете и при всякакви проблеми и неизправности по сайта или проектите ни.

Ако желаете да се свържете с определен член на екипа или с някой от админите, можете да го направите на същия адрес. Пишете ни и ако искате да получите регистрация във форума.

Статистики и Банери


Други групи за превод на манга в България

Докато "Manga-kun" е първия сайт за превод на манга, а "SDC-BG" - първата група, то това съвсем не означава, че сме и единствените. През годините много други смелчаци решиха да се впуснат стремглаво в начинанието. Колко от тях успяха да устоят и да се преборят с трудностите, обаче е съвсем отделен въпрос. Ние ценим труда им, затова за да не бъдат забравени, издирихме имената им и събрахме подвизите им в скромна статистика, която съдържа информация, както за това дали въпросните групи все още са активни, така и по какво работят или са работили и разбира се линк, откъдето да можете да намерите част от творенията им.

 


Банери

Ако желаете да добавите наш банер на сайта си, разгледайте банер каталога ни.


Други групи на превод на манга в България

Вече достъпни и онлайн:

SDC-BG online reader

Ако сте фен на мангата, искате да я четете на родния си език, държите на качеството и добре свършената работа, значи сте попаднали на правилното място!

Харесайте страницата ни във Facebook:

SDC on Facebook

Нашата дейност е изцяло на фен основа. Не целим да получаваме каквито и да е парични и подобни облаги. Единственото ни желание е да разпространим това изкуство, наречено манга, и да го направим достъпно и на родния ни език!

 Свържете се с нас:

SDC-BG e-mail